Clayton

Apartment

The apartment is located on the top floor of a Victorian residential block facing Elgin Crescent.

The layout and space were made more fluid and functional by taking limited measures.

The living/dining space is extended by means of a large opening in the entrance partition wall. The kitchen is linked to the living - dining area through a full height opening in a load bearing wall. The playroom is linked to the child’s bedroom by means of another opening in a load bearing wall.

The cupboard for drying clothing in one corner of the master bedroom has an external “shell” in perforated aluminium sheet, and is the first prototype for the development of the “Arco” free standing version (see Object Design).

WHAT

Apartment renovation

WHERE

Notting Hill Gate

London

WHEN

2001

BUDGET

£ 72.000

GET IN 
TOUCH

ALESSANDRO CARONIA ARCHITECT

Via Zermanese, 44/c - 31100 Treviso (TV) - ITALY

Tel/Fax  0039 0422406164  

Mob. - ITALY 0039 3396279545

Mob. - UK +44 (0)20 3286 1675

E-mail info@caroniadesign.com

www.caroniadesign.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White Instagram Icon

© 2017 by Alessandro Caronia Architect